Kretsen-kontaktinfo  -  Klubber  - KM - Mesterpoeng
NBF Lofoten og Vesterålen
  STARTSIDE TERMINLISTE RESULTATER SYSTEMER BILDER
Email: kontakt -(at)- lovebridge.no
Velkommen til NBF Lofoten og Vesterålen sine bridge sider.
 
 
Påmelding turnering

Klubbkveld Sortland 27.07
AVLYST!

NBFs turneringsoversikt

Diverse

 NM lag 2005
 NM lag 2011

På siden nå: 98

Bridge i Lofoten og Vesteralen: NyheterSøk i dette temaet:   
[ Hjem | Velg et nytt tema ]

Ingen spilling i Sortland BK før etter sommeren Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

13.05.2020 Postet av KristianEllingsen

Styret i Sortland Bridgeklubb har besluttet at spilling i klubben ikke tas opp igjen før etter sommeren.

Les mer i informasjonsskriv

Se også nyhetssak fra Norsk Bridgeforbund med råd og anbefalinger angående klubbspillingLindahl og Opsal vant spillekveld på BBO 12.mai Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

13.05.2020 Postet av KristianEllingsen

opsal.jpg18 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering tirsdag 12.mai. Vinnere ble Kari-Anne Opsal (Harstad S&BK, bildet) og Solbritt Lindahl (Skånland BK). På andreplass fulgte Arvid Bræck og Rune Hansen fra Stokmarknes BK, mens tredjeplassen ble delt mellom Karl Magnus Melkeraaen og Einar Olsen fra Myre BK og Arne Andreasen og Jørn Stian Andreasen fra Svolvær BK. Det ble spilt 21 spill med MP-beregning.

Resultatliste Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er onsdag 13.mai klokka 18:30. Vel møtt!

 Kretsen gjenopptar spilling i dag klokka 18:30 Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

29.04.2020 Postet av KristianEllingsen

I dag klokka 18:30 gjenopptar kretsen spillinga med sin egen klubbkveld. Turneringa vil settes opp av brukeren NBF2200, og dere vil finne den under All tournaments (ikke "Free tournaments" som før) siden det nå er ei betalturnering.

Det koster 1 BB$ per spiller, og minst en i paret må ha dekning på sin BBO-konto. Det går an å betale for både seg selv og makker.

Manual for innlasting av penger finner dere lenger ned på sida.

Vel møtt til spilling! Det blir i kveld 21 spill med IMP-beregning.Kretsens spilling tirsdag 28.april avlyst Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

28.04.2020 Postet av KristianEllingsen

Turneringa som var planlagt i samarbeid med nabokretsen Troms og Ofoten tirsdag 28.april klokka 16:25 er dessverre avlyst. Årsaken er et møte om nye rutiner for turneringer på BBO som avholdes da. Det blir imidlertid satt opp ei turnering for hele landet klokka 18. Det koster 1 BB$ å være med.

NBF har i dag gjort avtale med BBO som innebærer at klubber og kretser kan arrangere betalingsturneringer på BBO.

Det betyr at hver enkelt klubb/krets som blir med i denne avtalen får muligheten til å sette opp egne betalingsturneringer på BBO, og dermed i prinsippet ikke vil være begrenset av trøbbel med kapasitet på BBO. 
Med andre ord vil turneringene bli prioritert.
 
Det er litt usikkert når klubber og kretser kan komme i gang med dette, men det jobbes for at det kan skje så fort som mulig. For å delta på betalingsturneringer, enten det er i regi av NBF eller kretsen, må man ha lastet inn penger på sin BBO-konto.
 
 


BBO-spilling i uke 18: nye tidspunkter Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

27.04.2020 Postet av KristianEllingsen

BBO stenger for gratisturneringer mellom klokka 16:30 og 23:00 på grunn av kapasitetsproblemer. Per dags dato er det kun NBF som har tilgang til å sette opp betalingsturneringer, ikke klubber og kretser.
 
Den eneste muligheten vi har til å arrangere spilling i kretsen inntil videre er dermed å starte før klokka 16:30.
 
Det er gjort avtale med nabokretsen om at vi setter opp felles turneringer med 24 spill mandag til torsdag klokka 16:25.
 
NBF vil inntil videre sette opp turneringer de samme dagene klokka 18. Dermed kan spillerne i kretsen velge om de vil spille klokka 16:30 eller klokka 18.
 
For å delta på NBF-turneringene må man ha lastet opp BB$ på sin BBO-konto.
 
Denne uka vil kretsens turneringer settes opp av Kristian B. Ellingsen (krisell) mandag og onsdag, mens Margrethe Lindquist (limy) vil sette opp turneringene tirsdag og torsdag. Spillere fra kretsen som allerede har meldt seg på inkluderingslista vil bli lagt inn på inkluderingslista for Troms og Ofoten slik at dere har anledning til å melde dere på alle dager.
 
NB! Vi kan risikere å måtte sette grensa på 40 par på grunn av kapasitetsproblemene. I så fall gjelder førstemann til mølla.
 
Beklager utfordringene, men vi håper likevel å kunne gi et tilbud som er så tilfredsstillende som mulig. Vel møtt til mer spilling på BBO!
BBO-turnering i kveld klokka 20 for hele Norge Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

23.04.2020 Postet av KristianEllingsen

Etter at kretsens turnering i kveld dessverre ble avlyst viser det seg nå at det likevel blir tilbud om spilling for de som ønsker.

Det settes opp ei turnering på BBO klokka 20 for hele Norge. Man finner turneringa under "All tournaments" og vert for turneringa er NBF BBO.

Deltakeravgiften per spiller er 1 BB$ + 40 kroner. NB! Minst en av spillerne i paret må ha lastet inn penger på sin BBO-konto for å kunne delta.

Mer informasjon om betalingsturneringer på BBOTorsdagens BBO-spilling avlyst Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

23.04.2020 Postet av KristianEllingsen

Kretsens spillekveld torsdag 23.april er dessverre avlyst grunnet kapasitetsproblemer på BBO.

Det er usikkert om problemt blir vedvarende, men det vil bli lagt ut informasjon i forkant av spillekvelden mandag 27.april. Forhåpentligvis får vi gjennomført spillekvelden som planlagt på mandag.

NBFs turneringer arrangeres som vanlig i helga:
Fredag (18:30)
Lørdag (18:30)
Søndag (16:00)

Disse turneringene er betalingsturneringer (det vil si at man betaler spilleavgift via BBO), og dermed skal de ikke være berørt av kapasitetsutfordringene.

Mer informasjon om NBFs turneringer
I lenken over finner du blant annet informasjon om hvordan man registrerer seg og betaler.Harr og Bremseth vant spillekveld på BBO 19.mars Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

19.03.2020 Postet av KristianEllingsen

torbjorn__2_.jpg26 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering torsdag 19.mars. Vinnere ble Torbjørn Harr (bildet) og Tore Cato Bremseth fra Harstad S&BK. På andreplass fulgte Ulf Stoltenberg og Geir Amundsen fra Ramberg og Reine BK, mens den siste pallplassen gikk til Gunnar Harr og Silje Rasmussen fra Sortland BK. Det ble spilt 21 spill, og beregningsformen var MP.

Resultatliste  Kortfordelinger finnes i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er mandag 23.mars klokka 18:30.

 

 Kretsens turneringstilbud på internett Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF Les hele artikkelen...

18.03.2020 Postet av KristianEllingsen

Det er nå avklart at kretsen vil ha følgende turneringstilbud på BBO (internett) så lenge ordinær klubbspilling er innstilt:
Mandag klokka 18:30 - 21 spill (MP - parberegning)
Tirsdag klokka 18:30 - 21 spill (MP - parberegning)
Onsdag klokka 18:30 - 21 spill (IMP - lagberegning)
Torsdag klokka 18:30 - 21 spill (MP - parberegning)
 
Det forventes at spillinga er ferdig innen 21:15.
 
Disse turneringene er åpne for makkerpar der minst en av spillerne har en naturlig tilknytning til kretsen.
 
Det blir tildeling av mesterpoeng. Prisen er kroner 50,- per spiller, men den første uka er det gratis. Det vil si at spilling onsdag 18. og torsdag 19.mars er gratis.
 
Vel møtt til klubbridge på internett!

Brukerveiledning BBO

 Les hele artikkelen...


Avlysning bridge - Sortland BK Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

14.03.2020 Postet av sortland

Alle fysiske klubbkvelder i regi av Sortland Bridgeklubb avlyses inntil videre på grunn av smittevernhensyn. Foreløpig avlyser vi alt ut april måned. Vi ser oss nødt til å avlyse såpass lengt frem i tid da lokalet vi normalt sett bruker er stengt for utleie i denne perioden.

 

Forbundet jobber med å få på plass en løsning for å avholde klubbkvelder på BBO, informasjon om dette vil bli sendt ut til klubbens medlemmer på e-post. Kunngjøring kommer også her.

 

Avlysningen gjelder også Påskekyllingen.Larsen og Laberg vant på Evenskjer Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

13.03.2020 Postet av KristianEllingsen

Anonymous skriver:  

 

Vintercup 3 i Skånland bridgeklubb, på Evenskjer, ble vunnet av Ketil Larsen - Unn Kristin Laberg. På delt andreplass kom Willy Ottemo - Dagfinn Hamstad og Jørn Helge Jørgensen - Roger Boltås. 

Se resultatliste og spillestensiler.NM Damelag Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

07.03.2020 Postet av JakobNordvoll

Denne helgen avvikles det NM for dame- og veteranlag på Scandic Lillehammer Hotell

Fra kretsen stiller det flere spillere: Solbritt Lindahl og Hilde Leitring på lag SMASH
Ann Elin Danielsen og Silje Rasmussen på lag Arctic Powerchicks
Kari-Anne Opsal på lag Tøtte og vækje
Mia Statle på lag Norge jenter

Direktelenke til resultater HER

Lenke til tidsskjema og div HER

Det overføres også live sending av 1 kamp per runde på BBO.KM Mix spilles i Harstad lørdag 22.februar Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

20.02.2020 Postet av KristianEllingsen

KM Mix spilles i Harstad lørdag 22.februar klokka 11. Det er fortsatt anledning til å melde seg på. Per 19.februar er det 11 påmeldte par. For at turneringa skal gjennomføres må det være minst 12 par påmeldt innen torsdag 20.februar klokka 22. Vel møtt til KM Mix 2020!

Om du ønsker hjelp til å skaffe makker, kontakt Kristian B. Ellingsen (906 66 459 / [email protected])

Mer informasjon og påmeldingInnkalling til Årsmøte i Myre Bridgeklubb. Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF Les hele artikkelen...

18.02.2020 Postet av myre

Årsmøte i Myre Bridgeklubb avvikles i spillelokalene på Matboksen

Tirsdag 25.02.2020 kl 1730.

Håper aller medlemmer har mulighet til å møte på årsmøtet.

Innkalling til Årsmøte i Myre Bridgeklubb.
 Les hele artikkelen...


SM 1.-2. divisjon 2. helg Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

15.02.2020 Postet av JakobNordvoll

Andre helg av sesongens 1.-2.divisjon spilles 14.-16. Februar i Lillehammer.
Første kamp ble spilt Fredag 14. Februar og de siste og avsluttende kampene av 2. helg spilles Søndag og skal være avviklet til klokken 14.30


Det stiller spillere fra kretsen i 1.divisjon med spillerne Olav Ellingsen, Ståle Digre, Kristian Ellingsen, Peter  Marstrander, Harald Eide og Lars Eide.

Lenke til direkte resutlater 1. divisjon HER
 

For resultater fra blant annet 2. divisjon og annen info trykk HER

Det overføres også kamper live på Youtube og Bridgebase Online for de som ønsker å følge rundene i det de spilles. Link til youtubekanal HER

Vi ønsker alle våre spillere lykke til videre!

Side 3 av 53 (792 artikler totalt) [ << | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | > | >> ]  

Aktivitetskalender
<< Juli 2021 >>

M T O T F L S
      1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Lenker
Mye bridge
Mye bridgestoff
Les GEOs Blogg hos NBF
Les bridge i bladet Bridge i Norge
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Delta p NBF Bridgefestivalen som er Norges strste bridgebegivenhet
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Spill bridge og flg med p rama p Bridge Base Online
Les GEOs Blogg hos NBF
Mange bulletiner
Mye bridge
Mye bridge
 
Sidegenerering: 0.06 Sekunder