Bridge i Lofoten og Vesteralen

Kretsen gjenopptar spilling på BBO på onsdager
Dato: 11.11.2020
Tema: Nyheter


I forbindelse med at NBF har anbefalt en pause i klubbspillinga inntil videre har kretsstyret besluttet at vi vil tilby turneringer på BBO onsdagene framover, i første omgang ut november:
 
Onsdag klokka 18:30 - 21 spill (MP - parberegning)
 
Det forventes at spillinga er ferdig innen 21:15.
 
Det blir tildeling av mesterpoeng. Prisen er kroner 40,- per spiller, samt 1 BB$. Det betyr at minst en i makkerparet må ha dekning på BBO-kontoen. Manual for innlasting av BB$.

 Antall spill kan bli justert etter hvert, men til å begynne med tar vi utgangspunkt i 21 spill. Det er krav om minst 18 spill for å kunne tildele mesterpoeng.
 
Turneringa settes opp fra brukeren vNBF2200, og hovedturneringsleder blir Kristian B. Ellingsen.
 
De som ønsker å delta må være registrert på ei deltagerliste. Om du har deltatt tidligere, står du allerede der. Hvis ikke må du sende inn ditt brukernavn til [email protected]
 
Om noen har spørsmål, trenger hjelp til å komme i gang på BBO eller ønsker makker, er det bare å ta kontakt. Det er også en funksjon med makkertorg på BBO. Der vil det være mulig å finne en makker for de som ikke har gjort noen avtale på forhånd. Spillere som ikke før har spilt på BBO er også hjertelig velkommen!
 
 
Vel møtt til klubbridge på internett!


Denne artikkelen kommer fra Bridge i Lofoten og Vesteralen
http://www.lovebridge.no

Nettadressen (URL'en) til denne artikkelen er:
http://www.lovebridge.no/modules.php?name=News&file=article&sid=5387