Bridge i Lofoten og Vesteralen

Makkerkoordinator sommerbridge Sortland
Dato: 21.05.2010
Tema:


Årsmøtet til Sortland BK vedtok at alle spillere må spille med en spiller som ikke har oppnådd mestertittel for å få sine resultater tellende i sommerbridgen. Dette er et historisk rekrutteringstiltak som klubben er stolt av. Viggo Andreassen hjelper til med å koordinere makkeravtaler i forbindelse med Sortland BKs sommerbridge. Dette spesielt for å koble rutinerte spillere med spillere uten mestertittel. Spillere fra alle klubber kan kontakte Viggo Andreassen tlf.95063496, e-post: [email protected] Sommerbridge spilles på Sortland i klubbens faste lokaler i kantina til XL-bygg tirsdager kl.18.30.

Flott tiltakFor å presisere "turneringsreglene" for sommerbridgen, så må alle spillere som et minimum spille en sommerbridgekveld med noen som ikke har oppnådd mestertittel. Den aktuelle kvelden trenger ikke være tellende i sammendraget. I tillegg oppfordrer klubben de rutinerte spillerne til å bidra så mye de kan med å gi nye spillere spilleerfaring og nyttige tips til hvordan de kan forbedre sin bridge.

Sortland BK har også innført en egen rekrutteringsturnering som går over tre kvelder før sommerbridgen starter. Dette er ei turnering der de som har deltatt på kurs siste sesong får velge makkere fra øverste hylle. Beste nybegynner premieres i turneringa.Denne artikkelen kommer fra Bridge i Lofoten og Vesteralen
http://www.lovebridge.no

Nettadressen (URL'en) til denne artikkelen er:
http://www.lovebridge.no/modules.php?name=News&file=article&sid=1913