Kretsen-kontaktinfo  -  Klubber  - KM - Mesterpoeng
NBF Lofoten og Vesterålen
  STARTSIDE TERMINLISTE RESULTATER SYSTEMER BILDER
Email: kontakt -(at)- lovebridge.no
Velkommen til NBF Lofoten og Vesterålen sine bridge sider.
 
 
Påmelding turnering

 NM Klubblag 
 SM 4.divisjon LoVe

 

Diverse

 NM lag 2005
 NM lag 2011

På siden nå: 50

Polarbridgen 2002 09.05.02 - 12-05.02

Forfatter: . 3303 Lesninger
  Utskrift av Siden   Eksporter til PDF format   Send til en venn


Arrangøren av Polarbridgen 2002 kan være svært tilfreds med en topp turnering i Tromsø, fra venstre Are Sivertsen, Runar Sollie og turneringsleder Petter Osbakk.

Tradisjonsrike Polarbridgen ble arrangert 9. til 12. mai 2002 i Tromsø med lagturnering over to dager og parturnering over to dager. De siste årene har denne turneringen blitt svært populær med et stigende antall par år for år. Ã?rsaken er at BKCK med turneringsansvarlig Are Sivertsen i spissen arrangerer en topp turnering, med bulletiner alle dager, premier for beste spill både i lag- og par-turneringen, flotte pengepremier, har sosiale treff på en bridgepub der spillerne kan møtes. Derfor all ros til Are Sivertsen, Runar Sollie og alle de andre i arrangementskomiteen. I år hadde hentet opp til Tromsø Petter Osbakk som turneringsleder, og han gjorde som vanlig en flott jobb.

Dessverre var det i år bare 26 par i parturneringen og 10 lag i lagturneringen, dette er en nedgang fra de siste årene der det jevnt over har deltatt rundt 40 par og 15-20 lag. Ã?rsaken til dette er mest sannsynlig hotellstreiken som pågikk disse dagene. Dette medførte også at turneringen måtte flyttes til nye spillelokaler. Disse var imidlertid av topp klasse.

I år hadde et lag fra Trondheim med Jørgen Molberg i spissen tatt turen nordover. Uten at det gikk helt bra resultatmessig i lag- og parturneringen, så det ut til at gutene trivdes i Tromsø. Neste år anbefaler jeg at flere spillere sørfra tar turen nordover.

I lagturneringen gikk Sørreisalaget Bocca Killers voldsomt ut første dag og ledet soleklart med 21 VP ned til andreplassen. Den gode spillingen fortsatte også siste dag og de vant lagturneringen klart. Gratulerer til spillerne Dag Stokkvik, Svein Aril Olsen, Johnny Reinholdtsen og Jo Arne Ovesen.

På andreplass kom Stokmarknes / Sørreisa med spillerne Skjalg Solum, Sigve Smørdal, Jimmy Nilsen og Pål Fondevik. Tredjeplassen gikk til Boca Juniors med spillerne Gunnar Harr, Jan Einar Sætre, Christer Kristoffersen og Stian Sundklakk.

Noe overraskende var det at Tromsølaget med Jan Trollvik, Rune Andersen, Trond Hegrand og Bjørn H. Larsen havnet helt nede på 8. plass.

Parturneringa som gikk lørdag og søndag ble aldri spennende, til det var Jan Trollvik og Rune Andersen for suverene. De ledet knepent etter lørdagen, men søndag satte de inn støtet og vant soleklart, vi gratulerer!

Andreplassen gikk til Sørreisa paret Svein Aril Olsen og Jo Arne Ovesen, mens Finnmarksparet Trond Odin Rønbeck og Andreas Gran tok tredjeplassen, vi gratulerer også disse parene med flott innsats!

Resultat lagturnering
Butler lagturnering
Resultat parturnering
Spill fra bulletinen

Beste spill i lagturneringen gikk til Eriksen - Jensaas for dette flotte motspillet, les mer her
I parturneringen gikk prisen for beste spill til junioren Andreas Gran for dette flotte innspillet, les mer her


Copyright © by Bridge i Lofoten og Vesteralen
Alle rettigheter er reservert.


Kategori: Turnering
Emneord: Ingen
Bokmerke: Share/Save/Bookmark

[ Tilbake ]
Aktivitetskalender
<< Oktober 2018 >>

M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031       

Lenker
Mye bridge
Mye bridgestoff
Les GEOs Blogg hos NBF
Les bridge i bladet Bridge i Norge
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Delta på NBF Bridgefestivalen som er Norges største bridgebegivenhet
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Spill bridge og følg med på rama på Bridge Base Online
Les GEOs Blogg hos NBF
Mange bulletiner
Mye bridge
Mye bridge
 
Sidegenerering: 0.09 Sekunder