Kretsen-kontaktinfo  -  Klubber  - KM - Mesterpoeng
NBF Lofoten og Vesterålen
  STARTSIDE TERMINLISTE RESULTATER SYSTEMER BILDER
Email: kontakt -(at)- lovebridge.no
Velkommen til NBF Lofoten og Vesterålen sine bridge sider.
 
 
Påmelding turnering

 Romjulsturneringa - Leknes 
 Julebukken - Sortland

 

Diverse

 NM lag 2005
 NM lag 2011

På siden nå: 62

Nappstraumen Open 2002 13.07.02 - 14.07.02

Forfatter: . 3247 Lesninger
  Utskrift av Siden   Eksporter til PDF format   Send til en venn


Nappstraumen Open 2002, Helge Jentofts minneturnering, ble arrangert for 13. gang helga 13. og 14. juli 2002. Som vanlig var det flott sommervær i Lofoten når denne turneringen arrangeres. Arrangøren hadde samlet et felt på 40 par, det er bra tatt i betraktning det flotte sommerværet her i nord, dessuten er det bare 14. dager til NM uken i Skien, slik at det nok er mange som venter med bridgespillingen da.

Arrangøren gjorde som vanlig en flott jobb, det er ikke lite arbeide som er lagt ned i i forkant av turneringen. Bulletiner med ble utgitt begge dagene, et informasjonshefte ble utdelt til alle, klokke ble brukt slik at en tidsmessig lå i rute til enhver tid. Det var mange flotte spurtpremier (spesialtran! og tørrfesk). Ellers deles det ut en ASVO pris for beste spill i turneringen, der både spiller og den som har rapportert inn spillet mottar en pris.

Derfor gratulerer til arrangemenstkomiteen som besto av Sigfred Andreassen som turneringsleder, Erlend Langstrand på resultatservice, Jostein Pettersen hadde regnskapet, dessuten var disse personene med: Espen Torp, Ottar Statle, Arne Klaussen, Pål Martinussen og Stein Statle. Disse personene gjør en formidabel jobb med turneringen år etter år.

Spillelokalene var som vanlig i Idrettshallen på Leknes. Dette er store og flotte lokaler, men på grunn av det flotte sommerværet, ble det noe varmt inne i lokalet. Det ble også servert mat og drikke inne i lokalene.

Nappstraumen Open er en av Nord Norges mest populære turneringer, og har vært arrangert over samme lest som tidligere år med å kombinerer rorbuferie i Lofoten med Bridge, dette er en flott og populær kombinasjon. Imidlertid mener jeg at det kan gjøres mye med rammen rundt turneringen, det vil si det det sosiale. Dette har alle større turneringer gjort noe med. Polarbridgen i Tromsø har bridgepub der alle møtes og får utdelt bulletiner, deltakere på Gildetunturneringen bor og spiller sammen på Gildetun, mens Rica Alta Cup kan markedsføre seg med laksefiske og grilling ved Altaelva på lørdagskvelden.

Etter fjorårets Nappstraumen forslo undertegnede at arrangøren leier Kræmmervika Rorbuer slik at alle tilreisende deltakere bor sammen, og ha en bridgekafe på lørdagskvelden der. Mat og drikke kan serveres i restauranten, og i møtelokalet i andre etasjen eller ute på brygga kan en treffes til kortspill for de som orker det, dans for de som vil det, eller bare sosialt. Dette kan jo være en tanke til neste års turnering.

Så over til selve turneringen. Etter lørdagens spilling ledet Sørreisaparet Svein A. Olsen og Dag Stokkvik foran arrangørklubbens Arne Klaussen og Pål Martinussen. Disse to parene kunne imidlertid ikke holde unna for Ørnes paret Idar Lyngen og Frank Holdal som spilte seg stort opp fra niendeplass etter lørdagen til førsteplass etter endt turnering, vi gratulerer!

Svein A. Olsen og Dag Stokkvik tok andreplassen i år som de gjorde i fjor, mens arrangørklubbens Espen Torp og Jan Salamonsen tok tredjeplassen, vi gratulerer!


Resultater
Bilder
Jan Muri med god spilleføring
Motspill av Klaussen og Martinussen
God spilleføring av Lars Ove Solheim
Sigve Smørdal med god spilleføring

Årets vinnere av Nappstraumen Open, Idar Lyngen til venstre og Frank Holdahl fra Ørnes.

Årets ASVO pris for beste spill gikk til Lars Ove Solheim fra Andenes, les mer her

Turneringsleder Sigfred Andreassen hadde full kontroll.
Copyright © by Bridge i Lofoten og Vesteralen
Alle rettigheter er reservert.


Kategori: Turnering
Emneord: Ingen
Bokmerke: Share/Save/Bookmark

[ Tilbake ]
Aktivitetskalender
<< Desember 2018 >>

M T O T F L S
          12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31           

Lenker
Mye bridge
Mye bridgestoff
Les GEOs Blogg hos NBF
Les bridge i bladet Bridge i Norge
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Delta p NBF Bridgefestivalen som er Norges strste bridgebegivenhet
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Spill bridge og flg med p rama p Bridge Base Online
Les GEOs Blogg hos NBF
Mange bulletiner
Mye bridge
Mye bridge
 
Sidegenerering: 0.15 Sekunder